Pirkanmaan Journalistit

Ahdistaako korona-aika? PiPin koulutuksesta apua ahdistuksen purkuun

Tiistaina 18.5. kello 17.30 – 19.00 on tarjolla työnohjausta/koulutusta PiPiläisille, joita korona-aika on ahdistanut. Teams-koulutuksessa psykoterapeutti, työnohjaaja Kirsikka Arkimies antaa eväitä tunnistaa ja purkaa ahdingossa aktivoituneita tunnelukkoja.

Teams-ryhmä on tarkoitus pitää alle 10 osallistujassa, jotta keskustelu olisi sujuvaa. Osallistumismaksu on tasan 0 (nolla) euroa. Perumismaksu ilmoittautumisajan päätyttyä on 20 euroa.
Osallistujille lähetetään teams-linkki pari päivää ennen tilaisuutta.
Ilmoittautumiset viimeistään 11.5. pjy(at)pjy.fi

Toive on, että tekisit ennen työnohjausta tunnelukkotestin osoitteessa https://www.tunnelukkosi.fi/testi.php

Tunnelukot ilmenevät arjessa haitallisina toistuvina pulmina ja tunteina, jotka nousevat esille esimerkiksi konflikteissa, paineessa tai stressissä. Kun tunnistat tunnelukkosi, voit ottaa vastuuta ja säädellä tunteitasi. Itseymmärryksesi ja mahdollisuutesi itsemyötätuntoon lisääntyvät. Kun pystyt säätelemään itseäsi paremmin, jaksat ja palaudut nopeammin.

Työnohjaajan kanssa voimme jakaa ajatuksia ja tutkailla, onko saman alan ihmisillä samoja tunnelukkoja. Voit kuitenkin pitää tunnelukkosi omana tietonasi, pakko ei ole niitä kertoa muille osallistujille.

Kirsi Huhtala