Pirkanmaan Journalistit

JSN:n uusi vetäjä Eero Hyvönen Pressiklubissa

Vuoden ensimmäisessä Pressiklubissa tiistaina 18.2. kello 18 esittäytyy Julkisen sanan neuvoston tuore puheenjohtaja Eero Hyvönen. Hän aloitti 4-vuotiskautensa tammikuun alussa.

Tule kuulemaan, mitä Hyvösellä on sanottavaa hyvästä journalistisesta tavasta, sen tulkinnoista ja aiheeseen liittyvistä ajankohtaisista asioista.
Oikeustieteen kandidaatti Hyvönen siirtyi siirtyi JSN:n johtoon Yle Metropolin ja Suomi-deskin päällikön tehtävästä. Hän on toiminut Ylellä myös aluetoiminnan kehityspäällikkönä ja Yle Hämeen päällikkönä. Ennen Yleä hän on työskennellyt Nelosen uutisten vastaavana päätoimittajana ja Helsingin Sanomien sekä Radio Cityn ja Ylioppilaslehden päätoimittajana.

Pressiklubi kokoontuu Panimoravintola Plevnan Mallaskabinetissa Itäinenkatu 8, Tampere. Kabinetti on pääovesta oikealla.

Yhdistys tarjoaa osallistujille sämpylän ja kahvia/teetä. Tarjoilun vuoksi ilmoittautumiset viimeistään torstaina 13.2. pjy(at)pjy.fi tai 050 539 8996. Kerrothan ilmoittautuessasi mahdollisen erityisruokavaliosi.

Kirsi Huhtala