Pirkanmaan Journalistit

Kesä alkuun Viikinsaaressa!

Tervetuloa Viikinsaareen keskiviikkona 5.6. kello 18 kaikki Pirkanmaalla työskentelevät kesätoimittajat ja PJY:n jäsenet! Retkelle voivat osallistua nekin kesurit, jotka eivät ole vielä ehtineet hoitaa jäsenyyttään Journalistiliitossa kuntoon.
Ohjelmassa on (kesuri)vertaistukea, uintia ja saunomista. Illan aikana jutellellaan myös siitä, mitä kivaa Journalistiliiton jäsenyys tuo tullessaan.
Saunalle ei saa tuoda omia eväitä, joten jokainen ostaa itse Viikinsaaren ravintolasta syömisensä ja juomisensa. Saaressa on useita grillipaikkoja, joilla voi paistaa vaikka makkaraa. Viime vuonna tosin opimme, että ilta on lyhyt eikä saunomisen ja paljulillumisen jälkeen välttämättä ole riittävästi aikaa kävellä grillipaikalle, virittää tuli grillauskuntoon, grillata ja syödä grillattu sapuska.
Laiva Viikinsaareen lähtee Laukontorilta kello 18. Olemme varanneet Viikinsaaresta saunan ja kuumavesipaljun kello 19 – 21. Viimeinen laiva lähtee saaresta kello 22.30.
Kesurin osallistumismaksu on 10 euroa, kokeneemman PJY:läisen 15 euroa. Maksu maksetaan yhdistyksen tilille FI51 5730 0820 3600 51 viimeistään 3.6.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 29.5. pjy(at)pjy.fi.
Muista ottaa mukaan uima-asu ja pyyhe!
Työtätekeväinen PJY:läinen, levitäthän tietoa tästä tapahtumasta työpaikallesi tuleville kesätoimittajille!

Kirsi Huhtala