Pirkanmaan Journalistit

Salaliittoja, patriotismia ja Afganistania

PJY:n, Turun Journalistiyhdistyksen ja Satakunnan journalistien yhteinen laivaseminaari risteilee Turun ja Maarianhaminan välillä lauantaina 23.10.2021 Viking Amorellalla ja Gracella. Puhujina ovat ainakin Journalistiliiton uusi kansainvälisten asioiden hoitaja Salla Nazarenko, Turun yliopiston käytännöllisen filosofian professori Juha Räikkä ja toimittaja Kirsi Mattila. Ohjelma täydentyy vielä.
Nazarenko on tehnyt väitöstutkimuksen venäläisten ja georgialaisten tv-toimittajien suhteesta patriotismiin. Räikältä ilmestyy kirja Salaliittoteorioiden filosofia. Mattila on ollut Afganistanissa Vikesin hankkeessa, jossa koulutettiin paikallisia naistoimittajia.
Piknik-risteilyn osallistumismaksu on 35 euroa/osallistuja. Tämä sisältää seminaarin, meriaamiaisen, buffet-päivällisen ja junamatkat Tampereelta Turun satamaan ja takaisin. Juna lähtee Tampereelta kello 5.50 ja palaa kello 22.47.
Seminaari toteutuu, jos pandemiatilanne sen sallii ja ilmoittautuneita on riittävästi. Ilmoittautuneille lähetetään tilinumero osallistumismaksun maksamista varten.
Ilmoittautumiset pjy(at)pjy.fi viimeistään 20.9. Kerro ilmoittautuessasi syntymäaikasi matkustajaluetteloa varten. Perumismaksu ilmoittautumisajan päätyttyä on 60 euroa. Sairastumisensa todistaneilta ei maksua peritä.

Kirsi Huhtala