Pirkanmaan Journalistit
Epäpikkujoulu

Tontut eivät näissä pikkujouluissa hyppele

Jos tonttulakki kiristää päätä ja lahjatoiveiden pohdinta aiheuttaa allergiaa, tule Pirkanmaan Pientoimitusosasto PiPin epäpikkujouluun purkamaan joulustressiä yhdellä kertaiskulla tai useammalla pikkumäjäyksellä lauantaina 24.11. – tasan kuukausi ennen jouluaattoa.
Epäpikkujoulu alkaa kello 16 Viihdekeskus Crazyssa, Puutarhakatu 21, Tampere, purkamalla patoumia vihahuoneessa ja pelaamalla minigolfgia. Kun koko seurue on saanut vihansa purettua, suojaudumme kaupungin mainosikkunoiden houkutuksilta ja tavaratalojen joulujingleiltä turvaan ruuan ja juomien pariin PJY:n toimistoon Hallituskatu 29:ään.
Ruoka- ja juomalistalla on muiden vuotuisjuhlien herkkuja, kuten simaa, munkkeja, perunasalaattia ja nakkeja. Muutakin juhlajuomaa on tarjolla.
Illan aikana on mahdollisuus pelata erilaisia seurapelejä. Kuuntelemme musiikkia, jossa eivät tontut laula tiptap eikä tehdä sydämeen joulua. Näin varmistamme, ettei naapuristakaan kuulu joulun sanomaa. Toimisto somistetaan ainakin pääsiäis- ja vappukoristeilla.
Ilmoittautumiset viimeistään 18.11. pjy(at)pjy.fi. Kerrothan ilmoittautuessasi mahdollisen erityisruokavaliosi.

Kirsi Huhtala