Pirkanmaan Journalistit

Vuosikokous 26.9. kello 14

Maaliskuulta lykätty vuosikokous pidetään lauantaina 26.9. kello 14 – 16, ellei korona muuta suunnitelmia uudelleen. Illallinen alkaa noin kello 16.
Kokouspaikka on vanha tuttu Astor (Aleksis Kiven katu 26, Tampere). Selvitämme, miten kokoukseen olisi mahdollista osallistua etänä. Etäkokokousjärjestelyjen vuoksi pyydämme kokoukseen osallistujia ilmoittamaan viimeistään 15.9. pjy(at)pjy.fi tai 050 539 8996, osallistuvatko kokoukseen etänä vai vuosikokouspaikalla. Illalliselle osallistuja, kerrothan, syötkö pääruuaksi lihaa, kalaa vai kasviksia.

Yhdistys tarjoaa osallistujille illallisen. Sen ruokalista on alla. Sama menu oli alkuperäisen vuosikokouskutsun yhteydessä Vastarakissa.
Syksyn Vastarakki ilmestyy ennen kokousta. Siitä näet päivitetyn toimintasuunnitelman ja kokouksen asialistan. Muut vuosikokousaineistot ovat maaliskuussa ilmestyneessä Vastarakissa.

Päätös kokouksen siirtämisestä myöhemmäksi tarkoittaa, että säännöissä määrätty takaraja kokouksen pitämiselle ja tilinpäätöksen vahvistamiselle joudutaan ylittämään. Myös esimerkiksi Journalistiliiton hallitus on joutunut tekemään tällaisen päätöksen valtuuston osalta.
Tilanne on sikäli poikkeuksellinen, ettei yhdistysten sääntöjä ehkä voida pilkulleen noudattaa.

Vahvistamme aterioitsijoiden määrän ilmoittautumisten mukaan. Jos ilmoittaudut illalliselle ja ateriasi jää syömättä liian myöhäisen perumisesi vuoksi, perii yhdistys sinulta aterian hinnan (liha ja kala 38 euroa, kasvis 32 euroa). Sairastumisensa todistaneilta ei maksua peritä.

Illallismenu
Alkuruoka
Rapusalaatti & timjami- creme fraiche
Tofusalaatti (vegaani/kasvis)
Pääruoka
1. Ylikypsää häränrintaa, pippurikastiketta
2. Paahdettua nieriää, sitruunakastiketta
3. Talon falafelpyörykät, raitakastike ja yrttiriisiä (vegaani/kasvis)
Jälkiruoka
Suklaamoussekakkua
Pina Colada (vegaani)
Kahvi/tee
Lisäksi leipä, levite ja jäävesi. Ruokajuomana viini. Yhdistys tarjoaa kullekin ruokailijalle jääveden lisäksi yhden juoman.


Kirsi Huhtala