Pirkanmaan Journalistit

PERUTTU: Vuosikokous 28.3. kello 14

Vuosikokous siirretään myöhemmäksi koronan vuoksi. Kokous pidetään touko-kesäkuussa. Uudesta päivämäärästä kerrotaan hyvissä ajoin. Pidä Vastarakki tallessa, sillä siinä ovat vuosikokousmateriaalit.

Päätös kokouksen siirtämisestä myöhemmäksi tarkoittaa, että säännöissä määrätty takaraja kokouksen pitämiselle ja tilinpäätöksen vahvistamiselle joudutaan ylittämään. Myös esimerkiksi Journalistiliiton hallitus on joutunut tekemään tällaisen päätöksen valtuuston osalta.
Tilanne on sikäli poikkeuksellinen, ettei yhdistysten sääntöjä ehkä voida pilkulleen noudattaa.

Vuosikokous pidetään tuttuun tapaan Ravintola Astorissa (Aleksis Kiven katu 26) aivan Tampereen keskustassa. SJL:n puheenvuoron pitää lakimies Hannu Hallamaa, joka on erikoistunut freelancer-asioihin ja kustannustoimittajien työehtosopimukseen. Kokouksen yhteydessä myös julkistetaan, kuka tai mikä palkitaan vuoden 2019 hyvästä viestinnästä.

Kokous alkaa lauantaina 28.3. kello 14. Kokouksen jälkeen on tarjolla illalllinen. Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua, mutta illalliselle tarvitsee.

Jos jäät aterioimaan, ilmoittaudu 19.3. kello 12.00 mennessä 050 539 8996 (myös tekstiviestillä) tai sähköpostilla pjy@pjy.fi. Kerro ilmoittautuessasi a) valitsetko pääruuan 1 liha, 2 kala vai 3 kasvis ja b) mahdollisen erityisruokavaliosi. Ruokalistan näet hieman alempaa.

Vahvistamme aterioitsijoiden määrän ilmoittautumisten mukaan. Jos ilmoittaudut illalliselle ja ateriasi jää syömättä liian myöhäisen perumisesi vuoksi, perii yhdistys sinulta aterian hinnan (liha ja kala 38 euroa, kasvis 32 euroa). Sairastumisensa todistaneilta ei maksua peritä.

Illallismenu
Alkuruoka
Rapusalaatti & timjami- creme fraiche
Tofusalaatti (vegaani/kasvis)
Pääruoka
1. Ylikypsää häränrintaa, pippurikastiketta
2. Paahdettua nieriää, sitruunakastiketta
3. Talon falafelpyörykät, raitakastike ja yrttiriisiä (vegaani/kasvis)
Jälkiruoka
Suklaamoussekakkua
Pina Colada (vegaani)
Kahvi/tee
Lisäksi leipä, levite ja jäävesi. Ruokajuomana viini. Yhdistys tarjoaa kullekin ruokailijalle jääveden lisäksi yhden juoman.


Kirsi Huhtala