Pirkanmaan Journalistit

Vuosikokous 26.9. kello 14

Maaliskuulta lykätty vuosikokous suunnitellaan pidettäväksi lauantaina 26.9. Kokouspaikkaa ja -tarjoiluja emme ole vielä tarkistaneet, joten maaliskuinen ruokalista ei ehkä pidä paikkaansa.
Syksyn Vastarakki ilmestyy ennen kokousta. Siitä näet päivitetyn toimintasuunnitelman ja budjetin. Muut vuosikokousaineistot ovat maaliskuussa ilmestyneessä Vastarakissa.

Päätös kokouksen siirtämisestä myöhemmäksi tarkoittaa, että säännöissä määrätty takaraja kokouksen pitämiselle ja tilinpäätöksen vahvistamiselle joudutaan ylittämään. Myös esimerkiksi Journalistiliiton hallitus on joutunut tekemään tällaisen päätöksen valtuuston osalta.
Tilanne on sikäli poikkeuksellinen, ettei yhdistysten sääntöjä ehkä voida pilkulleen noudattaa.

Vahvistamme aterioitsijoiden määrän ilmoittautumisten mukaan. Jos ilmoittaudut illalliselle ja ateriasi jää syömättä liian myöhäisen perumisesi vuoksi, perii yhdistys sinulta aterian hinnan (liha ja kala 38 euroa, kasvis 32 euroa). Sairastumisensa todistaneilta ei maksua peritä.

Illallismenu/ mahdollisesti muuttuu
Alkuruoka
Rapusalaatti & timjami- creme fraiche
Tofusalaatti (vegaani/kasvis)
Pääruoka
1. Ylikypsää häränrintaa, pippurikastiketta
2. Paahdettua nieriää, sitruunakastiketta
3. Talon falafelpyörykät, raitakastike ja yrttiriisiä (vegaani/kasvis)
Jälkiruoka
Suklaamoussekakkua
Pina Colada (vegaani)
Kahvi/tee
Lisäksi leipä, levite ja jäävesi. Ruokajuomana viini. Yhdistys tarjoaa kullekin ruokailijalle jääveden lisäksi yhden juoman.


Kirsi Huhtala