Pirkanmaan Journalistit

Pipi

Pirkanmaan Pientoimitusosasto 

Pirkanmaan Pientoimitusosastoon (entinen Tampereen alueosasto) kuuluu hieman yli  200 erilaisissa journalistisissa tehtävissä Pirkanmaalla toimivaa henkilöä. Heidän työpaikkansa ovat hyvin moninaisia: paikallislehdet, paikallisradiot, paikallistelevisio, Tampereen yliopisto ja muut oppilaitokset, viestintätoimistot, Tampereen kaupunki, ev.lut. seurakunnat sekä monet yritykset ja yhteisöt, jotka julkaisevat lehtiä tai verkkojulkaisuja. Alueosastoon kuuluu myös freelancereita.

Osasto järjestää jäsenilleen vuosittain 4-5 tilaisuutta.

Vuosikokous 2024 valitsi
Eveliina Kälviäinen on osaston uusi puheenjohtaja. Hallitukseen valittiin Anne Kotipuro, Kirsi Huhtala,  , Mikko Peltoniemi, Pia Sivunen ja Sirkku Somero sekä yleisvarajäseneksi Jaana Teräväinen. Yleisvarajäsen osallistuu hallituksen kokouksiin varsinkin silloin, kun joku varsinaisista jäsenistä ei pääse kokoukseen.

Asikainen on alueluottamushenkilö
Kari Asikainen jatkaa alueluottamushenkilönä. Alueluottamushenkilö toimii sellaisten lehtien luottamushenkilönä, joille ei ole nimetty omaa luottamushenkilöä. Häneen saa yhteyden sähköpostitse kariasikainen597(at)gmail.com.

Osaston hallitus 2024

pj. Eveliina Kälviäinen kalviainen.eveliina(at)gmail.com
varapj. Pia Sivunen, sivunenpianaulikki(at)gmail.com, p. 050 413 8977
taloudenhoitaja Anne Kotipuro, anne.kotipuro(at)orivedensanomat.fi, merviireneos(at)gmail.com, p. 044 5833 295
sihteeri Kirsi Huhtala, pjy(at)pjy.fi, p. 050 539 8996
Mikko Peltoniemi
Sirkku Somero
hallituksen yleisvarajäsen Jaana Teräväinen jaana.teravainen(at)gmail.com

Osaston säännöt