Pirkanmaan Journalistit

Vuosisadan pirskeet lykkääntyvät yhä

Hyvää kannattaa odottaa. Korona lykkää 100-vuotisjuhlia kolmannen kerran. Juhlia vietetään perjantaina 19.11. Juhlinta alkaa Tampereen raatihuoneella kello 18 kaupungin vastaanotolla. Riehakkaampi osuus alkaa kello 20 Vapriikin museokahvila Valssissa.
Saat juhlaan kutsun joko sähköpostitse tai kirjeenä. Sähköpostikutsu lähetettiin jo heinäkuussa. Kirjekutsu tulee niille, jotka eivät ole antaneet liiton jäsenrekisteriin sähköpostiosoitettaan.
Ruokalistassa on vaikutteita 1920-luvulta. Alkuruokana nautitaan caesarsalaattia (myös vegaanisena), pääruokana paistettua kuhaa, hollandaisekastiketta ja perunasosetta (vegaaneille härkistä, kasvistournedosta, vegaanista bearnaisekastiketta, perunasosetta) ja jälkiruokana kahvia/teetä ja tuhatlehtikakkua (veg. suklaakakkua ja vadelmia). Sadan vuoden takaista kieltolakia muistaen nautimme alkujuoman viranomaisia hämätäksemme teekupista.
Olisi hienoa, jos eri vuosikymmenten muoti 1920-luvulta alkaen näkyisi juhlijoiden pukeutumisessa.
Vapriikissa bändi soittaa musiikkia jokaiselta sadan vuoden vuosikymmeneltä. Salmiakki lupaa menneiden vuosikymmenten pop- ja rockmusaa unohtamatta yllättäviä iskelmäsovituksia. Luvassa on raikkaita saundeja ja positiivista asennetta.
Osallistumismaksu on 0 euroa. Jos 100 juhlijan tavoite ei täyty PJY:n omista jäsenistä, avataan ilmoittautuminen lähempänä juhlaa yhdelle seuralaiselle PJY:n jäsentä kohden. Seuralaisen osallistumismaksu on 50 euroa.
Jos olet ilmoittautunut ja pääset mukaan juhlahumuun myös uutena juhlapäivänä, ei sinun tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Salmiakki-bändi

Kirsi Huhtala