Pirkanmaan Journalistit

Ilmaiseksi ei ole mitään saatu

Parannukset työehtoihin on hankittu kovalla työllä neuvotellen vuosikymmenten varrella. Ovatko ne jo muuttuneet itsestäänselvyyksiksi, ja mikä on ammattiliiton rooli individualismin nostaessa päätään?

Tästä aiheesta jutellaan Pressiklubissa, jonka vieraaksi saamme Suomen Sanomalehtimiesten liitossa aloittaneen, Journalistiliitosta eläköityneen pääsihteeri Eila Hyppösen. Ellu kertoo asioista värikkääseen, räväkkään tapaansa. Vastaväittäjäksi ja kyseenalaistajaksi on lupautunut Vostok ry:n toinen ay-vastaava Venla Rakkola

Tämä Pressiklubi, jonka hallitus nimitti hengennostatusillaksi, kokoontuu Plevnan Mallaskabinetissa (Itäinenkatu 8, 33210 Tampere) kansallisena Markku-päivänä, torstaina 25. huhtikuuta klo 18. PJY tarjoaa tuttuun tapaan pientä purtavaa.
Ilmoittautumiset tarjoilujen vuoksi viimeistään 17.4. pjy(at)pjy.fi tai 050 539 8996. Perumismaksu ilmoittautumisajan päätyttyä on 10 euroa. Jos sairaus on viime hetken perumisesi syy, vältyt perumismaksulta esittämällä lääkärintodistuksen.

Kirsi Huhtala