Pirkanmaan Journalistit

Pipi

Pirkanmaan Pientoimitusosasto 

Pirkanmaan Pientoimitusosastoon (entinen Tampereen alueosasto) kuuluu noin 230 erilaisissa journalistisissa tehtävissä Pirkanmaalla toimivaa henkilöä. Heidän työpaikkansa ovat hyvin moninaisia: paikallislehdet, paikallisradiot, paikallistelevisio, Tampereen yliopisto ja muut oppilaitokset, viestintätoimistot, Tampereen kaupunki, ev.lut. seurakunta sekä monet yritykset ja yhteisöt, jotka julkaisevat lehtiä tai verkkojulkaisuja. Alueosastoon kuuluu myös freelancereita.

Osasto järjestää jäsenilleen vuosittain 4-5 tilaisuutta.

Vuosikokous 2018 valitsi
Pia Sivunen jatkaa osaston puheenjohtajana. Anne Kotipuro, Sari Eerolainen, Kirsi Huhtala, Mikko Niininen ja Jaana Teräväinen jatkavat hallituksen jäseninä. Asta Kettunen valittiin yleisvarajäseneksi. Yleisvarajäsen osallistuu hallituksen kokouksiin varsinkin silloin, kun joku varsinaisista jäsenistä ei pääse kokoukseen.

Asikainen on alueluottamusmies
Kari Asikainen jatkaa alueluottamusmiehenä vuoden 2019 loppuun. Hän on alueluottamusmiehenä kolmatta kautta. Alueluottamusmies toimii sellaisten lehtien luottamusmiehenä, joille ei ole nimetty omaa luottamusmiestä. Häneen saa yhteyden sähköpostitse kari.asikainen(at)aamulehti.fi.

Osaston hallitus 2018

pj. Pia Sivunen, pia.sivunen(at)uta.fi, p.t. 050 595 1074, p.koti 050 413 8977
varapj. Anne Kotipuro, anne.kotipuro(at)orivedensanomat.fi, merviireneos(at)gmail.com, p. 044 5833 295
sihteeri Kirsi Huhtala, kirsi.huhtala(at)pjy.fi, p. 050 539 8996
taloudenhoitaja Sari Eerolainen, p. 0400 995 180
Mikko Niininen
Jaana Teräväinen jaana.teravainen(at)gmail.com
hallituksen varajäsen Asta Kettunen, asta.kettunen(at)evl.fi

Osaston säännöt