Pirkanmaan Journalistit

Pipi

Pirkanmaan Pientoimitusosasto 

Pirkanmaan Pientoimitusosastoon (entinen Tampereen alueosasto) kuuluu hieman yli  200 erilaisissa journalistisissa tehtävissä Pirkanmaalla toimivaa henkilöä. Heidän työpaikkansa ovat hyvin moninaisia: paikallislehdet, paikallisradiot, paikallistelevisio, Tampereen yliopisto ja muut oppilaitokset, viestintätoimistot, Tampereen kaupunki, ev.lut. seurakunnat sekä monet yritykset ja yhteisöt, jotka julkaisevat lehtiä tai verkkojulkaisuja. Alueosastoon kuuluu myös freelancereita.

Osasto järjestää jäsenilleen vuosittain 4-5 tilaisuutta.

Vuosikokous 2023 valitsi
Pia Sivunen jatkaa osaston puheenjohtajana. Hallitukseen valittiin Anne Kotipuro, Kirsi Huhtala,  Eveliina Kälviäinen, Mikko Peltoniemi ja Sirkku Somero sekä yleisvarajäseneksi Jaana Teräväinen. Yleisvarajäsen osallistuu hallituksen kokouksiin varsinkin silloin, kun joku varsinaisista jäsenistä ei pääse kokoukseen.

Asikainen on alueluottamusmies
Kari Asikainen jatkaa alueluottamusmiehenä. Alueluottamusmies toimii sellaisten lehtien luottamusmiehenä, joille ei ole nimetty omaa luottamusmiestä. Häneen saa yhteyden sähköpostitse kariasikainen597(at)gmail.com .

Osaston hallitus 2023

pj. Pia Sivunen, sivunenpianaulikki(at)gmail.com, p. 050 413 8977
varapj. Mikko Peltoniemi
taloudenhoitaja Anne Kotipuro, anne.kotipuro(at)orivedensanomat.fi, merviireneos(at)gmail.com, p. 044 5833 295
sihteeri Eveliina Kälviäinen kalviainen.eveliina(at)gmail.com
Kirsi Huhtala, pjy(at)pjy.fi, p. 050 539 8996
Sirkku Somero
hallituksen yleisvarajäsen Jaana Teräväinen jaana.teravainen(at)gmail.com

Osaston säännöt